Borstvoeding

Kraamzorg Evelien is ervan overtuigd dat borstvoeding bijdraagt aan een optimale start van je baby. Evelien is borstvoeding gecertificeerd en werkt volgens de vijf standaarden over begeleiding bij alle voeding voor baby’s. De nieuwe standaarden worden getoetst door Baby Friendly Nederland, de nieuwe naam van Zorg voor Borstvoeding. Dit gebeurt volgens internationaal vastgestelde criteria van WHO-UNICEF.

Evelien staat ingeschreven in het register van Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) waar de scholingen getoetst worden. Ze heeft het geduld in huis om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het geven van borstvoeding. Evelien geeft je tips en handvatten waardoor je nog meer kunt genieten van deze bijzondere voedingsmomenten. 

Borstvoedingsbeleid

Baby Friendly

Contact

Kraamzorg Evelien
Westerbuorren 9
9212 PK Boornbergum

06 - 12 12 03 34
0512 - 38 19 57


24/7 bereikbaar
Jarenlange ervaring
Vertrouwen als basis
Zorg op maat
Aandacht voor het hele gezin
Begeleiding bij borstvoeding
Evelien biedt kraamzorg met liefde

Evelien biedt kraamzorg met liefde

“Het contact met mensen en kinderen maakt mijn beroep ontzettend leuk! Hoewel mijn hoofdtaak het begeleiden van de zorg voor de moeder en baby is, vind ik de interactie met het hele gezin net zo belangrijk...

Lees meer Meer nieuws
Binnenkort bevallen? Neem contact op met mij.

Binnenkort bevallen? Neem contact op met mij.

Kraamzorg Evelien werkt vanuit vertrouwen en wensen. Persoonlijk contact staat daarom hoog in het vaandel. Volg onderstaande stappen om kennis te maken met Evelien. 1. neem telefonisch contact op om te vragen o...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.