24/7 bereikbaar & up to date

Kraamzorg Evelien heeft door de jaren lange ervaring een groot netwerk opgebouwd en is lid van de Coöperatie Kraamzorggroep u.a. een groep kleine zelfstandige kraamzorgondernemers. Op die manier heeft Evelien een back-up team waar ze op terug kan vallen in onverwachte situaties. Hierdoor is jullie kraamzorg altijd geborgd. We zijn 7 dagen in de week dag en nacht bereikbaar voor jou. De coöperatie kraamzorggroep heeft contracten met alle  zorgverzekeraars zodat jullie kraamzorg wordt vergoed.

Evelien volgt jaarlijks verschillende opleidingen en bijscholingen op het gebied van kraamzorg zodat ze up to date blijft en jou de juiste zorg kan bieden die je na de bevalling nodig hebt.

Het werkgebied van Kraamzorg Evelien bestaat hoofdzakelijk uit de provincie Friesland en Groningen.

 

Contact

Kraamzorg Evelien
Westerbuorren 9
9212 PK Boornbergum

06 - 12 12 03 34
0512 - 38 19 57


24/7 bereikbaar
Jarenlange ervaring
Vertrouwen als basis
Zorg op maat
Aandacht voor het hele gezin
Begeleiding bij borstvoeding
Evelien biedt kraamzorg met liefde

Evelien biedt kraamzorg met liefde

“Het contact met mensen en kinderen maakt mijn beroep ontzettend leuk! Hoewel mijn hoofdtaak het begeleiden van de zorg voor de moeder en baby is, vind ik de interactie met het hele gezin net zo belangrijk...

Lees meer Meer nieuws
Binnenkort bevallen? Neem contact op met mij.

Binnenkort bevallen? Neem contact op met mij.

Kraamzorg Evelien werkt vanuit vertrouwen en wensen. Persoonlijk contact staat daarom hoog in het vaandel. Volg onderstaande stappen om kennis te maken met Evelien. 1. neem telefonisch contact op om te vragen o...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.